Tighe Jewellers

tighe jewellers 

The layout of this tenancy was predetermined by the location of structural elements and services, along with the inherent nature of the business and the functionality required.

Forms and materiality were applied within this envelope, to create a  high-end, luxurious experience that was simultaneously approachable across a varied customer base.

To remain appealing to both the lower-budget shopper and the discerning diamond buyer, we introduced a very soft, neutral colour palette - shades of white warmed with earthy notes of clay and dusty, golden green.

 

The space is clean and minimalist providing a crisp canvas for the product to shine within.

 

 

 

 

Location: Westfield Carousel
Category: Retail
Completed: 2018
Photography Credits: Lajos Varga

Tighe Jewellers